Mnenja strank

V salon zahajam že kar precej let in to z dobrim razlogom. Vedno znova sem deležna najboljše oskrbe. Lidija mi je s svojim izjemnim občutkom za kožo, ki ga izraža ne samo z vrhunskim znanjem pač pa tudi s profesionalnim dotikom rok, podala visoke standarde in pričakovanja do drugih kozmetičnih salonov, ki jih obiskujem v tujini. Tako se vedno znova veselim dneva, ko se moja občutljiva koža prepusti znanju in spretnosti njenih rok. Zagotovljeno dobim najboljše rezultate. Toplo priporočam!

K. K.


Skozi leta sem obiskal že nekaj kozmetičnih salonov, tako v Sloveniji kot v tujini, ki svoje storitve promovirajo kot visoko kakovostne, vendar pa prav nikjer nisem zares občutil te strokovnosti tako, kot sem jo v salonu Lepota & zdravje. Gospa Lidija Kern me vedno znova navduši s svojim občutkom za podrobnosti in s svojo visoko strokovnostjo. Zato se k njej vračam vedno znova, že dobrih dvajset let.

Matjaž


Salon Lepota & zdravje obiskujem že skorajda 20 let. Prvič sem bila v salonu po priporočilu svoje mame in zagotovo ga bom priporočila tudi svoji hčerki. Ga. Lidija svoje poslanstvo opravlja strokovno, celostno in vedno v koraku s časom. Storitve so opravljene na visoki ravni in poleg kozmetičnih storitev tu dobite balzam za svojo dušo. Človeška toplina, odprtost, strokovnost s poudarkom na spoštovanju zasebnosti in osebnostni pristop so vrline, ki zagotavljajo nekaj več - to je salon Lepota & zdravje pod vodstvom Lidije Kern.

Kristina